Pet apsolutnih tema:

ABSOLUTE LOGO
Cipele čistog i oštrog dizajna, stilizovana ravnim linijama koje postaju plemeniti i ključni detaljii kroz reinterpretaciju logotipa koji brend razdvaja od konkurencije. Bodež postaje metalni luk koji dominira modelima nalik na luk.

ABSOLUTE COLOR
Hromatska paleta postaje mozaik nijansi, ali sa dva precizna tumačenja. Crna tema u kombinaciji sa bisernom, sivom i Delfino uz topliju carne i Bordo. To su cipele sa čistom grafikom, jasan omaž Valter Albiniju.

ABSOLUTE FREEZE
Za izuzetan glamur kolekcije pobrinuli su se detailji izrađeni od dugačke, glatke kože i krzna. Iskombinovani su u delikatnim čizmama do članka sa stileto štiklom.

ABSOLUTE DARK
Crna je vodeći faktor, sinonim senzualnosti i transgresije. Klasične čizme, zglob-cut, tzv. neboder otvorene i kaubojske čizme, ukrašene svetlim šarama, na rajsvešlus ili klasično kopčanje, vrhunski su izraz duše ovog brenda.

ABSOLUTE NIGHT
Predivna klasična cipela optočena mikro šljokicama koje daju posebne nijanse hladnim bojama srebra ili u toplim bojama zlata obavezan su sexy modni začin ove sezone.

LADY G, posvećena kraljici Ženevi od Kamelota, je must-have cipela za sezonu jesen / zimu 2013-14. Srebrni bodež simbol temperamentnosti i ponosa poput umetničke aplikacije grli tzv zglob-cut čizme sa mekim crnim antilop i srebrnim detaljima.

Najnoviju kolekciju za sezonu jesen/zima 2013 možete kupiti u prodavnici Cesare Paciotti u Beogradu (Knez Mihailova 30) i multibrend radnjama Fashion & Friends u Beogradu, Kragujevcu i Nišu.

Kolekcija italijanskog luxury brenda Cesare Paciotti za sezonu jesen/zima 2013-14 posvećena je ženama apsolutno istančanog ukusa, koje se ne premišljaju već vole izazove bez ograničenja.