Kreacije stižu iz čuvenih ateljea ušuškanih na kanalima Amsterdama. Posebni detalji i tretmani po kojima je Scotch & Soda poznat, dostižu svoj vrhunac ove sezone. Pored razigranih boja, leptir mašni i kravata, brend se prepušta ne-denim tkaninama bogatih tretmana i pranja svojstvenih teksas platnu. To komadima daje jedinstven iznošen look, koji pritom pružaju osećaj udobnosti ali i sređenosti za večernji izlazak. Ovogodišnje ključne teme:

BROOKLYN BOHEMIAN

Scotch & Soda miksuje preppy Americana stil sa boho uticajima, uz bogatu paletu boja - rubin crvena, kajen i boja tamnog ruma, koje idu ruku pod ruku sa plavim denimom. Teksas košulja na kopčanje u kombinaciji sa ikat puloverom i pantalonama podvrnutih nogavica tako da Vam do iztražaja dolaze čarape atraktivnih boja i šara, deo su ovosezonskog bohemijan stila iz čuvene njujorške četvrti. Odeveni u komade Scotch & Sode ove jeseni i zime odajete utisak modernog gospodina prefinjenog ukusa.

SIR SAFARI POP

Spremite se za eksploziju boja! Printovi inspirisani dezenom sa afričkih ćebadi na trikotažnom i pletenom delu kolekcije, oučljivi su i na liniji pantalona. Mini printovi nadahnuti svilenim džentlmenskim vintage pidžamama i kravatama, primetni su kako na blejzerima, tako i na aksesoarima. Čak su pletene, cvetne i tradivcionalne afričke šare redizajnirane i to u bojama karija i drugih kontinentalnih začina. Usudite se da miksujete!

CIRQUE DU MA’ROCK’

Ovo je vaša modna rock ‘n roll priča koja miksuje oštre i večite komade sa ručno bojenim kožnim jaknama u kombinaciji sa printom, kao i kravatama inspirisanim iconic rok bendovima. Osnova ovog izgleda je bež i crna sa akcentima tamno-zelene boje. Lutajte ulicama u čupavom bukle blejzeru, flanel košulji, skini farmerkama i sjajnim crnim kožnim cipelama.

Pièce de la Résistance

Za novogodišnje praznike, Scotch & Soda dodaje sjajne komade na garderobu jake crno-bele osnove. Najatraktivniji delovi kolekcije su košulje u smoking stilu, specijalne vunene tkanine sa metalik nijansama i dekadentnim umetničkim kreacijama.

Must-have komadi ove sezone:

- Kožne jakne ručno oslikanih grafika u toplim bojama

- Iznošen indigo blejzer sa Ikat printom

- Colour block parka jakna

- Intarsia pletivo i trikotaža

- Kišobrani sa printom

Najnoviju kolekciju brenda Maison Scotch za sezonu jesen/zima 2013. možete kupiti u prodavnici Scotch & Soda u Beogradu (Kralja Milana 3), kao i multibrand prodavnicama Fashion & Friends u Beogradu, Kragujevcu i Nišu.

Scotch and Soda ide u utabanim stazama, negujući prepoznatljiv luxury casual look i u sezoni jesen/ zima 2013. Očekujte tople boje u hladnim mesecima, kao i prelepe ručno oslikane paterne i grafike.