Holivudska glumica, Michelle Williams novo je zaštitno lice čuvene francuske modne kuće Louis Vuitton za kolekciju j/z 2013-14.

Osim što je bila ambasadorka brenda Band of Outsiders prošle godine, glumici je ovo debitantsko pojavljivanje u ulozi zaštitnog lica neke modne kuće, a zanimljivo je da je, iako kampanja promoviše Louis Vuiottonove torbe, Michelle pred objektivom Petera Lindbergha pozirala u haljini i kaputu iz kolekcije j/z Marca Jacobsa.

Kampanja je fokusirana na dve nove torbe, W, napravljene od nekoliko vrsta kože i koja je ima oblik upravo slova W, i Capucines, a fotografije sa snimanja najpre će se pojaviti u francuskom izdanju časopisa Marie Clarie u avgustu, a potom i u drugim časopisima u septembru i oktobru.

Michelle se pridružila dugoj listi holivudskih zvezda koje su snimile reklame za ovu francusku modnu kuću, uključujući Angelinu Jolie i Madonnu, a lepa glumica takođe ima istoriju javnih pojavljivanja u Lois Vuittonovim kreacijama, što joj je 2012. godine pomoglo i da dospe na vrh liste najbolje obučenih.