Christopher Kane nominovan za Fashion Group International nagradu

Foto: Guliver/Getty Images

24. 07. 2013.

Slavni dizajner biće nominovan za Fashion Group International nagradu na godišnjoj ceremoniji Noći Zvezda, koja će biti održana u oktobru.

Christopher Kane nominovan je za nagradu Fashion Group Intenrnational na godišnjoj ceremoniji Noći Zvezda, koja će se održati 22. oktobra 2013. godine u Njujorku, a škotskom dizajneru konkurencija za ovu nagradu biće Angele Missoni i Alexander Wang.

Christopher Kane je nedavno postao deo luksuzne grupacije PPR, koja je kupila 51 odsto deonica brenda Christopher Kane, a koji je dizajner prvobitno osnovao zajedno sa svojom sestrom Tammy 2006. godine.

Osim Kanea, nagrade će još dobiti i Carine Roitfeld, nekadašnja urednica francuskog izdanja magazina Vogue, u kategoriji medija, dok će kreativni direktor Swarowski nakita, Nadja Swarowski, dobiti priznanje za viziju brenda, prenosi WWD.com.

Izvršni direktor Bare Escentuals, Leslie Blodget, koji pomaže brendu u održavanju reputacije, biće nominovan za nagradu u kategoriji lepote.  

Urednica italijanskog magazina Vogue i osnivačica Fashion 4 Development, Evie Evangelou, biće počastvovane humanitarnom nagradom, dok će Mark Jacobs i Robert Duffy dobiti Superstar nagradu.


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin