Glumica Katie Holmes i njena stilistkinja Jeanne Yang imaju sopstvenu liniju garderobe Holmes & Yang, koju su prošlog septembra predstavile na NFW. Novu kolekciju ipak neće prikazati revijom na Njujorškoj nedelji mode, već će modeli za jesen/zimu moći će da se pogledaju samo po zakazivanju, najavljeno je iz ovog brenda.

„To je veoma jednostavna, klasična kolekcija. Koristili smo mnogo svile i najfiniju mekanu kožu. Veoma smo uzbuđeni jer kolekciju karakterišu nove boje. To su sve osnovni komadi garderobe koji su evoluirali od jednostavnih, ali ne mnogo“, ocenila je Katie svoju kolekciju.

Nakon svog debitantskog nastupa na NFW, prošlog septembra, glumica je rekla da je veoma počastvovana što je deo tako prestižnog događaja.

„Velika je čast za mene što sam prezentovala svoj rad ovde. To se činilo nekako prirodnim korakom i to nije bio veliki modni šou  već prezentacija“, rekla je Holmes tim povodom. „Ovo predstavljanje reflektuje način na koji mi dizajniramo i vodimo biznis - tiho i opušteno. Smatramo da je ovo prirodan korak napred, prodor do šire publike."