Nakon eksplozivnog početka, drugog dana svoje kolekcije predstavili su dugogodišnji majstori svog zanata. 

Chanel
Revijom su dominirali komadi od tvida i šifona, sa detaljima od šljokica i perja. Siluetu koju je sam Karl Lagerfeld nazvao „frame shoulders“ karakterišu naglašena ramena i istaknuti vrat, a u nekim slučajevima ona podseća na pravi oklop. Kolekcijom dominiraju bela i siva boja.

Armani Privé
Kolekcija je inspirisana dalekim destinacijama, a sam Giorgio Armani rekao je da ona treba da prikaže „eho različitih kultura“. Aerodinamični dizajni, sjajne tkanine, široka paleta boja sa naglaskom na crvenu i zanimljiv aksesoar, uključujući i crnu fes kapu odlikovali su reviju u Parizu.

Bouchra Jarrar
Urbano i praktično, a šik! Pantalone koje se sužavaju, u tamno plavoj boji i kaputi sa krznom i dugmadima od mesinga zaštitni su znak ove kolekcije. Zavodljivost komada se ogleda u spoju strogih krojeva sa lakovanom kožom, krznom i vunom.

Poslednji dan bio je rezervisan za najbolje...

Valentino
Uspešan spoj strogih krojeva i romantičnog ženstvenog stila. Različite dizajnerske forme inspirisane prirodom, pticama, leptirima i cvećem pokazale su umešnost zanatskih radionica kuće Valentino. Čipka, til i organdin ukrašeni kristalima i perlama od topaza najčešći su materijali ove kolekcije.

Elie Saab
Čipka i til ukrašeni vezovima od perli koje su zaštitni znak Saaba glavni su materijali u ovoj kolekciji. Linija uskih haljina u pastelnim bojama, te u crnoj i crvenoj boji okarakterisali su catwalk.

Jean Paul Gaultier
Bogata i raznovrsna kolekcija, a svaki komad je u svom stilu i iznenađujući. Pruge, asimetrične forme, otvorena ramena, detalji od tila, maksi dužina haljina koje se šire ispod kukova, široke pantalone, zlatni pojasevi učinile su da revijom dominira gipsy style.