Donatella Versace zahvalila se Christopheru Kaneu na doprinosu i saradnji na preko šest sezona i izjavila da je rad sa mladim i talentovanim ljudima i gledanje kako odrastaju i razvijaju svoje umeće jedan od najvažnijih delova njenog rada. Poželevši mu mnogo sreće u razvoju sopstvene linije, Donatella je poručila Kaneu da će uvek imati njenu punu podršku.

Christopher je tom prilikom izjavio: „ Ja sam veoma zahvalan Donatteli Versace za svu njenu podršku i neverovatne mogućnosti koje mi je pružila. Enormno je poštujem i mnoge stvari sam naučio od nje. Voleo sam i cenio rad sa njom i uvek ću joj biti zahvalan. Ali došlo je vreme da se posvetim svojoj Christopher Kane modnoj liniji.“

Iako je škotski dizajner proveo vikend demantujući navode da će upravo on biti novi naslednik Nicolasa Ghesquiere-a, njegova bliska prijateljica, TV voditeljka Louise Roe, smatra da je on savršen čovek za taj posao.
"Prvo sam čula da je vest proverena, a zatim da nije potrvđena, ali u svakom slučaju smatram da ne postoji bolji kandidat za taj posao. Beskrajno ga volim, on mi je blizak prijatelj i neverovatno talentovan čovek. Poznajem taj brend, a poznajem i njegov brend i smatram da bi neverovatno obavljao posao", rekla je Louise ekskluzivno za BANG Showbiz na afterpartiju The Wanted AMA nagrada održanom u Lure Hollywood noćnom klubu.
"Ja bih bila prva u redu za njegove kreacije. Smatram da jeste istina i da – gde ima dima ima i vatre, tako da se nadam zvaničnoj potvrdi ove informacije", dodala je ona.