Livia Firth nominovana za Red nagradu

Foto: Bang media

12. 11. 2012.

Eko-aktivistkinja Livia Firth nominovana je za etičkog aktivistu godine na Red’s Hot Women nagradama za 2012. godinu, koje će biti održane krajem meseca.

Livia, koja je udata za oskarovca Colina Firtha, jedna je od osnivača Green Carpet akcije i poznata je po svojim zalaganjima za ekologiju.

2009. godine, Livia je osnovala ovaj izazov zavetovala se da će na svaki dogadaj na crveni tepih dolaziti isključivo u ekološki zdravim i recikliranim kreacijama.

Britanski olimpijci Jessica Ennic i Nicola Adams, modna ikona Sheridan Smith, devetogodišnja blogerka Martha Payne, glavna šefica u restoranu Le Gavroche Monica Galetti i jedna od organizatorki Olimpijskih igara Deborah Hale su takode nominovane u zasebnim kategorijama, a organizatorka Red nagrada, Sam Baker, kaže da je ova godina naroćito nizvesna za nominovane budući da je konkurencija izuzetno jaka.

"Ovo je četvrta godina kako organizujem Red’s Hot Women nagrade, i svake godine je sve teže. Standard za ove nominacije je izuzetno visok i svi nominovani su jake ličnosti pa nije ni čudo da se članovi žirija koji odlučuje o nominacijama iz godine u godinu prepiru oko kategorija. Ako pogledate kakve neverovatne žene su nominovane – iznenađenju nema mesta. Od preduzetnica preko naučnica i dizajnerki do blogerki, reč je o ženama koje viđamo svaki dan na ulici, a koje su postigle neverovatne stvari. Možda će izbor biti lakši naredne godine, ali čisto sumnjam."

Red’s Hot Women nagrade 2012., u saradnji sa brendom Calvin Klein, biće održane u sredu 28. novembra.

Dodela nagrada, koju će prenositi BBC 6, a čiji će domaćin biti Lauren Laverne, u zgradi One Marylebone u Londonu, biće održane u čast žena širom Velike Britanije koje su pokazale impresivan talenat, maštovitost i postigle neverovatne uspehe u svojoj branši.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin