Najpoznatiji brend donjeg veša ponovo je priredio spektakl u kojem su učestvovali najpoznatiji svetski supermodeli. Pistom su prošetale lepotice koje su oduzimale dah, kako zbog svojih savršeno izvajanih tela, tako i zbog ekstravagantnih i skupocenih modela.

Miranda Kerr je plenila u zelenom korsetu ukrašenom srebrnim zvezdicama. Visoko sečeni triko istakao je njene duge noge.

Za hod u crvenom vešu Adriana Lima se pripremala provodeći čitave dane u teretani kako bi dovela liniju u red za šou nakon nedavnog porođaja.

Još jedna novopečena majka na reviji bila je Alesaandra Ambrosio, kojoj je pripala čast da ponese grudnjak sa dijamantima vredan dva i po miliona dolara.

Aludirajući na superheroje Lily Aldridge se pojavila sa plaštom u bojama američke zastave, zlatnim gaćicama i rukavicama.

Doutzen Kroes je prošetala u roze brushalteru i tangama od čipke, a imidž nevine devojčice upotpunile su krznene pufnice u istoj boji i hulahop koji je držala u rukama.

U prvom redu sedeli su Kid Cudi, Alexa Chung, Kelly Rutherford, Russell Simmons i mnogi drugi, a za vreme revije nastupili su Justin Bieber, Bruno Mars i Rihanna, koja je pevala u veoma seksi izdanju.

Prema mnogima najlepše manekenke na svetu, predvođene Adrianom Limom i Alessandrom Ambrosio, učinile su da revija donjeg veša Victoria's Secret bude događaj za pamćenje