Stella McCartney - Nežni materijali u živopisnoj kombinaciji  bele, narandžaste i zelene. Sportske haljine, udobne, ponekad over-size, pantalone  uparene sa peplumom i komotnim jaknama.

Chloé - Tipična francuska moda, koja se ogleda u bogatim haljinama sa faltama, tilom, čipkom i cvećem. Ali primetan je i stil engleskih dečaka u komadima kao sto su bermude, 7/8 pantalone sa ivicom i faltama.

Saint Laurent - Šešir – uvek i svuda. Uz skiny pantalone koje su besprekorno prilagođene kratkim jaknama ili uz talasaste haljine od šifona. Karakteristične YSL jakne su modernizovane oštrim reverima. Pored uglavnom tamnih nijansi  na reviji su prikazane haljine i u jarko crvenoj, kraljevski plavoj i pastelnim bojama.

Pedro Lourenco - Uniforme pilota kreator prikazuje na ženstven način birajući nežne boje i linije koje istasču senzualnost ženskog tela. Na haljinama je zanimljiv kolaž boja.

Sacai - Još jedno poigravanje u dečak-devojčica izgledu. Košulje sa plvim prugama i belom kragnom ispod džempera, haljine i suknje koje podsećaju na srednjoškolske uniforme ali i suknje isečene na froncle između kojih se nazire čipka. Široke pantalone i bermude od svile u boji mornarskih uniformi.

Sedmi dan obeležen je francuskom modom, engleskim dečačkim lookom i ekstravagancijom.