Šta čini jednu Del Rey torbu? Grumen inspiracije od pevačice Lane, velika količina zananja u oblasti obrade kože i kako nam se čini, mnogo čvrstih šavova.

Britanski modni brend pozvao je svoje obožavatelje u svoju fabriku u Somersetu, koja nosi naziv The Rookery, kako bi prisustvovali procesu pravljenja ove moderne torbe. Pogledajte ekskluzivni video, koji će vam sigurno pružiti osećaj zahvalnosti za rad koji se ulaže u izradu ove elegantne torbe.

Kreativna direktorka Mulberryja, Emma Hill, nazvala je Del Rey torbu "njihovom modernim klasikom", zbog njene "praktičnosti, jednostavnosti, rafinirane eleganicije i neprolaznog luksuza".
"Divno je što smo u mogućnosti da pokažemo kako naše torbe nastaju - od sečenja kože, preko šivenja i dorade", kaže Emma i dodaje "Naše zanatlije i žene ulažu svoje srce i dušu u svaki komad i mi smo kao brend veoma ponosni što negujemo ovaj talenat."
Nova torba nastavila je modni uspeh brenda Mulberry, još od kada je predstavljena u februaru ove godine, i učvrstila mesto Mulberryijevih torbi kao najtraženijih na internetu.