Dizajner će, pre nego što otvori svoju prvu radnju u Velikoj Britaniji, predstaviti kolekciju za jesen/zimu 2013/14 godine kao deo London Collections: Men schedula.

"Veoma sam srećan što ću predstaviti svoju kolekciju za muškarce u januaru sledeće godine u Londonu. Ovaj grad ima vibracije koje me inspirišu i za mnoge stvari koje kreiram za muškarce inspiraciju dobijam iz tradicionalne Britanske nošnje", rekao je Tom za Daily Telegraph i dodao - "Ja dizajniram odeću imajući u vidu i svoje internacionalne klijente, a London je jedan od najznačajnijih svetskih metropola"

Još uvek nije potvrđeno da li će dizajner novu kolekciju promovisati na modnoj pisti tokom manifestacije, ili će pak odabrati ekskluzivniji pristup, odnosno privatne prezentacije, kao što je to uradio sa svojom kolekcijom za žene.

Tom je nedavno otkrio da pri kreiranju odeće ima funkcionalni pristup -  "Ja sam komerciajlni modni dizajner. Uvek kreiram jakne koje imaju dva rukava. Nikada nisam dizajnirao jaknu koja ima tri rukava ili da ima toliko slojeva da liči na one male ruske lutke. Moda je za mene kreativni poduhvat, ali nije umetnost"