Stella McCartney je u saradnji sa Adidasom kreirala liniju sportske odeće za britanske timove koji će se ovog leta takmičiti na Olimpijadi, a sada je otvorila i svoju prvu samostalnu Adidas prodavnicu, u Londonu, u ulici u kojoj su i njena glavna radnja i radnja za decu.

"Ova prodavnica je kruna onoga što smo poslednjih osam godina zajednički gradili sa Adidasom. Nadamo se da će to biti mesto gde će žene odlaziti da pronađu sve što im je potrebno za bavljenje sportom, a da pritom ne žrtvuju svoj stil", rekla je dizajnerka.

Enterijer butika je urađen po dogovoru Stelle i Adidasa i obe strane su jako zadovoljne rezultatom. Ideja je da ova radnja bude prva u nizu radnji koja će promovisati Adidas by Stella McCartney kao svetski brend.

"Naša vizija je da kreiramo sjajan i jedinstveni kocept radnji koje će marku Adidas by Stella McCartney uzdići na nivo vrhunske sportske kolekcije. To će ojačati naš cilj da proizvodimo sjajnu opremu za žene u radnji posvećenoj isključivo brendu Adidas by Stella McCartney", izjavio je Nick Craggs, marketing direktor za Adidas UK.