Emma Hill, kreativna direktorka britanske modne kuće, koja je dizajnirala torbu u čast pevačici hita "Blue Jeans" kaže da ona već pretenduje da bude klasik.

"Želeli smo da dizajniramo neodoljivu torbu koja oslikava stil i lepotu Lane Del Rey pa smo došli na ideju da torba mora biti jednostavna i struktuisana tako da bude prepoznatljiva kao Mulberry klasik. Želeli smo da bude funkcionalna i sa daškom Njujorka pošto je Lana sama po sebi 'uptown girl'. Takođe, stilom je morala biti slična našoj kući tj. da liči na ono što radimo zato smo joj dali klasičan poštarski izgled i prelep prednji džep. Ona je miks kuće Mulberry, dodir Laninog old-school glamura i totalne praktičnosti - lako će postati vaš najbolji prijatelj", otkrila je Emma za vogue.co.uk.

Takođe, popularna pevačica je prokomentarisala svoje oduševljenje novom torbom.

"Sviđa mi se dizajn, savršen je miks između stare škole Holivuda i savremenog stila. Velika mi je čast što je jedan tako prestižan brend nazvao torbu po meni", rekla je Lana.

Inače, limitirana količina torbi poslata je pre neki dan u tri prodavnice u Londonu, Njujorku i Singapuru, čak mesec dana pre zvaničnog prezentovanja u celom svetu.

Torba su trenutno dostupne u crnoj i svetlo braon boji, dok će u maju izbor biti veći.