Dvadesetčetvorogodišnja zvezda prošle godine lansirala je svoj debitantski parfem Reb'l Fleur, koji je propratio naslednik Rebelle, a sada ima u planu da svoj asortiman proširi i jednim muškim parfemom.

Kada su je upitali na čemu će sledeće raditi ona je za More! magazin potvrdila da je reč o muškom parfemu. "Moći će da ga nose i žene. Ja volim da nosim muške parfeme. Znate ono kada mirišete na dečka ceo dan?"

Zvezda filma "Battleship" takođe priznaje da se oseća nesigurno kada su njene noge u pitanju, ali da je vremenom naučila da prihvati svoje mane. "Nesigurna sam. Kao i većina žena, želela bih da imam tanke, oblikovane noge. Vežbam sa tegovima, ali ne želim da imam previše definisane mišiće, stoga radim i kardio vežbe. Stvarno mislim da niko nije 100% zadovoljan svojim telom. Ali jednostavno prihvatite činjenicu da je to vaše telo kakvo god da je", rekla je Rihanna i nastavila - "To što želite nešto što drugi imaju, ne znači da ono što vi imate nije lepo. Jer, i drugi ljudi žele nešto vaše. Morate naučiti da prihvatite sebe."