Kourtney, Kim i Kloe, koje već poseduju kolekciju kupaćih kostima, aksesoara i lakova za nokte, još jednom su se udružile, ovoga puta da bi napravile kolekciju džinsa koji je dostupan samo u Sears prodavnicama.

Kim je o novoj kolekciji na svom Twitter nalogu napisala: "Naša Kardashian džins kolekcija za Sears zvanično je u prodaji! Postoje tri džins stila i nose naša imena"
"Ja nosim The Kim, seksi farmerke niskog struka i uskih nogavica. Kourtney nosi The Kourtney, predivne uske farmerke, dok Kloi nosi model farmerki The Kloe, koje su duboke, ističu visinu i zadnjicu", rekla je ona.

Inače, sestre su poznate po tome da ponosno ističu svoje obline kad god imaju priliku za to. Kim, koja se proslavila po svojoj figuri, kaže da se u njihovoj kolekciji može pronaći par koji odgovara svakome.

"Farmerice postoje u različitim nijansama, tako da među njima možete izabrati onu koja vam se najviše sviđa", oktrila je Kim i dodala: "Nick Saglimbeni je bio fotograf i mnogo mi se dopadaju slike! Slikanja sa mojim sestrama su najbolja!"