Samo u Galeriji Belgrade, u novootvorenoj Zari, mogu se naći ekskluzivne kolekcije, koje su deo must have rubrika svetskih modnih magazina. Revival sedamdesetih stiže nam kroz inspirativnu kolekciju “70’s”, dok će maštu najmlađih obogatiti jedinstveni “Mini Maus” komadi.

Svi koji prate modne trendove znaju da su nam sedamdesete jedna od glavnih inspiracija sezone. Zato se prepustimo maštovitim odevnim kombinacijama, budimo nosioci nove pozitivnosti i obojimo Beograd u prestonicu mode – u Galeriji Belgrade! Posebnom kolekcijom,koja je dostupna samo u Zari u Galeriji Belgrade, Beograđanke mogu da evociraju nenadmašni stil Tvigi, Bjanke Džeger ili Fare Fosit. Ako je ijedan stil dozvolio da svako od nas pokaže svoj stilski univerzum, onda su to sedamdesete.

Osim iznenađujućih silueta odevnih predmeta koji obiluju volumenom, naglasak je na kreativnim koloritnim kombinacijama, geometrijskim varijacijama i detaljima koji prate upečatljiv outfit sedamdesetih godina prošlog veka. Setite se modnih ikona koje su definisale stil decenije i nastavite da inspirišete i danas, hrabro i jedinstveno, jedinstvenim komadima iz novootvorene Zare u Galeriji Belgrade.

I najmlađi mogu da budu nosioci svetskih modnih trendova, a uz kolekciju proleće-leto, koja se u prestonici može naći samo u Zari u Galeriji Belgrade, imaju priliku da se vežu za omiljeni crtani lik – Mini Maus. Predivni komadi učiniće da naše mališani blistaju tokom prvih dana beogradskog proleća, a i mame će uživati u jedinstvenom šoping doživljaju.

Zara je jedan od brojnih razloga zbog kojih ćete vreme provoditi u našem najvećem i najspektakularnijem tržnom centru. Omiljeni španski brend stigao je u Galeriju Belgrade, donoseći najmoderniji koncept, kakav je do sada mogao da se vidi samo u Londonu, Dubaiju i Barseloni.

I u Zari, kao i u svim drugim prodavnicama Galerije Belgrade, važe specijalne pogodnosti za korisnike mobilne aplikacije ovog tržnog centra. Skeniranjem računa za kupovinu dobijaju se bodovi po principu „jedan dinar = jedan bod“. Nakon što sakupe najmanje 25.000 bodova, korisnici aplikacije mogu da ih zamene za vaučer za novu kupovinu u Galeriji. Na ovaj način, štede kupujući. Istovremeno, što više bodova sakupe, brže prelaze iz bronzanog u srebrni, odnosno zlatni nivo, gde ih, pored ušteda, očekuju i mesečne nagrade, pozivi za ekskluzivne događaje i brojne druge pogodnosti.