Naime, ona neodoljivo podseća na onu koju je nosila Wallis Simpson davne 1936. godine. Podsetimo se, zbog ljubavi sa Wallis i odluke da njihov brak zaštiti od medijske hajke, princ Edvard VIII, praujak princa Harryja, iste godine je abdicirao sa prestola. 

Baš kao što smo imali prilike da vidimo i u seriji The Crown, ali i mnogim drugim filmovima o ovom paru, oni su takođe bili prognani i odbačeni od kraljevske porodice zbog toga što nisu poštovali njihove želje i pravila. Zbog toga ne čudi, što je upravo Wallis bila inspiracija izgledu Meghan Markle u ovom istorijskom intervjuu.

Meghan nosi crnu svilenu Armani haljinu sa motivima belog lotosa - kao simbolom preporoda i duhovnog prosvetljenja. Vrlo sličnu haljinu vidimo i kod Wallis, kao i frizuru - nisku punđu. 

Što se tiče dijamantske narukvice, Meghan nosi dve - prva je kultna Cartier ''Love'' narukvica koju je takođe nosila Wallis Simpson, a druga je narukvica princeze Diane, koja takođe stoji u redu sa ženama koje su bile žrtve kraljevskog sistema.

A da li su ove neverovatne sličnosti slučajnost, prosudite sami.

Kime je inspirisan outfit Meghan Markle u intervjuu sa Oprah Winfrey?
Foto: Profimedia 
Foto: Profimedia

Serena Williams, Chrissy Teigen, Patrick Adams: Ovo su reakcije poznatih na intervju Meghan i Harryja sa Oprah Winfrey!