Kime je inspirisan outfit Meghan Markle u intervjuu sa Oprah Winfrey?

Foto: Profimedia

09. 03. 2021.

Ceo svet bruji o zapanjujućim izjavama princa Harryja i Meghan Markle u intervjuu sa Oprah Winfrey, ali malo ko je primetio da modna kombinacija Vojvotkinje od Saseksa nije nimalo slučajna.

Naime, ona neodoljivo podseća na onu koju je nosila Wallis Simpson davne 1936. godine. Podsetimo se, zbog ljubavi sa Wallis i odluke da njihov brak zaštiti od medijske hajke, princ Edvard VIII, praujak princa Harryja, iste godine je abdicirao sa prestola. 

Baš kao što smo imali prilike da vidimo i u seriji The Crown, ali i mnogim drugim filmovima o ovom paru, oni su takođe bili prognani i odbačeni od kraljevske porodice zbog toga što nisu poštovali njihove želje i pravila. Zbog toga ne čudi, što je upravo Wallis bila inspiracija izgledu Meghan Markle u ovom istorijskom intervjuu.

Meghan nosi crnu svilenu Armani haljinu sa motivima belog lotosa - kao simbolom preporoda i duhovnog prosvetljenja. Vrlo sličnu haljinu vidimo i kod Wallis, kao i frizuru - nisku punđu. 

Što se tiče dijamantske narukvice, Meghan nosi dve - prva je kultna Cartier ''Love'' narukvica koju je takođe nosila Wallis Simpson, a druga je narukvica princeze Diane, koja takođe stoji u redu sa ženama koje su bile žrtve kraljevskog sistema.

A da li su ove neverovatne sličnosti slučajnost, prosudite sami.

Foto: Profimedia

Serena Williams, Chrissy Teigen, Patrick Adams: Ovo su reakcije poznatih na intervju Meghan i Harryja sa Oprah Winfrey!


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin