Poznati brend predstavio je potpuno novi koncept koji nudi jedinstvene usluge, dostupne samo u Galeriji.

Pored širokog asortimana i najnovijih kolekcija: Running, Training, Basketball, Yoga, Jordan, kao i Sportswear (za muškarce, žene i decu) kolekcija koja je inspirisana sportskim stilom i prilagođena onima koji preferiraju kežual look u svakodnevnim odevnim kombinacijama.

Elle tim je kao favorite odabrao #movetozero modele koji su izrađeni od recikliranih materijala.

Kao specijalno iznenađenje otkrili smo da u najnovijoj Nike radnji možete da personalizujete omiljenu majicu ili patike sa svojim imenom ili nazivom beogradskog kraja iz kog dolazite. Naime, poznati beogradski grafički dizajner Jevrem Ratković dizajnirao je specijalne etikete koje možete da izaberete kako biste dali svom komadu na autentičnosti.

Posebno nam se dopao i fashionnakit za patike koji će zahvaljujući Nike-u postati ultimativni aksesoar ove sezone.

Pionir u inovacijama, brend Nike nastavlja da potrošačima predstavlja najmodernije tehnologije, koje kombinuje sa premijum materijalima i vrhunskim kvalitetom izrade. Pored svega toga, Nike vredno radi na pripremi tradicionalnog Air Max Day-a, koji se kao i svake godine održava 26. marta, a u okviru kojeg će predstaviti nove Air Max siluete koje već uveliko poštovaoci brenda i ljubitelji patika očekuju. Nova kolekcija biće dostupna i u novootvorenom shop-u u TC Galerija Belgrade.

Elle vam ekskluzivno prikazuje veselu atmosferu sa snimanja najnovijeg modnog editorijala za aprilski broj, gde su nam u fokusu najnoviji Nike model Air Max Viva. Otkrivamo vam dve boje ovog moćnog modela patika koji možete ovog proleća nositi od jutra do mraka, a mi vam prikazujemo kako. Takođe, modna urednica Ana Ostojić savetuje vas da ovog aprila primenite color block princip oblačenja koji podrazumeva skapanje neobičnih sportskih formi efektnih boja sa strogim elegantnim formama, a glavni detalj ovog stajlinga su efektne Air Max Viva patike. Upravo one čine ove odevne kombinacije zanimljivo i autentično, a princip istovremenog stylish izgleda i udobnosti je zagarantovan, pogotovo ukoliko ste uvek u brzom pokretu.

Pronađite i vi inspiraciju u sledećim fashionkadrovima, a zatim se vidimo na novoj modnoj destinaciji!