Krajem decembra, TikTok je iznedrio novu modnu ikonu, a to je Tika the Iggy - neodoljivi pas koji ne prestaje da nas zabavlja iz dana u dan!

Love it, couldn't wear it - zvuči poznato? Osim što to pomislimo svaki put kada stanemo ispred svog ormana u vreme pandemije i karantina, ovo je i rečenica koja je proslavila Tiku the Iggy.

Ona nosi bunde sa veštačkim krznom, šarene džempere, elegantne toalete, šik torbe i nakit, a ne krije da su joj modni uzori Lady Gaga, Judy Garland i Celine Dion. Malo je poznato da joj glas pozajmljuje Lorena Pages, donoseći beskrajno duhovite Tikine priče, u kojima se svi pronalazimo.

Tako su, zahvaljujući njenom stilu i šarmu, Tikini videi postali viralni.

Uz nju smo naučili da strast prema modi može da bude prisutna svakog dana, čak i kada vreme provodimo kod kuće. Tika je pretvorila svoj hodnik u modnu pistu, i sa preko milion pratilaca na TikToku i Instagramu, ne planira da se zaustavi. 

Pored toga, ona koristi svoj status da promoviše LGBTzajednicu i zaštitu njihovih prava.

Iza čitave priče stoje vlasnici Thomas i Louis koji su pre devet godina poželeli novog člana u svom domu. Tako su odabrali malog italijanskog hrta, i već pri izboru imena Tika (koren reči u hindskom jeziku znači: sve će biti dobro), učinili ga jedinstvenim.

Slavna Tikina kolekcija odeće zapravo je nastala iz praktične potrebe da je zaštite od hladnoće u Kanadi. Naime, njihova rasa je veoma osetljiva, s obzirom na to da imaju vrlo malo krzna, te svaka temperatura ispod 20 stepeni nosi opasnost od prehlade. 

Koliko je daleko otišla ova priča, govori činjenica da je Tika promovisala Haute Couture nedelju mode u Parizu nosivši kreacije modne kuće Ashi Studio, kao i da je nedavno dala intervju prestižnom modnom magazinu Vogue!

Neka vas inspiriše da i sami isprobate svoje kombinacije za specijalneprilike, pa makar i samo radi zabave i ličnog zadovoljstva. U ovim danima, nije naodmet uneti malo optimizma i dobrog raspoloženja!