Sve što ste želeli da znate o najstajliš psu na Instagramu!

Foto: Printscreen/Youtube/Your Morning

02. 03. 2021.

Kako je Tika the Iggy postala neizostavni deo naše svakodnevice?

Krajem decembra, TikTok je iznedrio novu modnu ikonu, a to je Tika the Iggy - neodoljivi pas koji ne prestaje da nas zabavlja iz dana u dan!

Love it, couldn't wear it - zvuči poznato? Osim što to pomislimo svaki put kada stanemo ispred svog ormana u vreme pandemije i karantina, ovo je i rečenica koja je proslavila Tiku the Iggy.

Ona nosi bunde sa veštačkim krznom, šarene džempere, elegantne toalete, šik torbe i nakit, a ne krije da su joj modni uzori Lady Gaga, Judy Garland i Celine Dion. Malo je poznato da joj glas pozajmljuje Lorena Pages, donoseći beskrajno duhovite Tikine priče, u kojima se svi pronalazimo.

Tako su, zahvaljujući njenom stilu i šarmu, Tikini videi postali viralni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pupums - Healthy Dog Treats (@pupumsdog)

Uz nju smo naučili da strast prema modi može da bude prisutna svakog dana, čak i kada vreme provodimo kod kuće. Tika je pretvorila svoj hodnik u modnu pistu, i sa preko milion pratilaca na TikToku i Instagramu, ne planira da se zaustavi. 

Pored toga, ona koristi svoj status da promoviše LGBT zajednicu i zaštitu njihovih prava.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tika the iggy (@tikatheiggy)

Iza čitave priče stoje vlasnici Thomas i Louis koji su pre devet godina poželeli novog člana u svom domu. Tako su odabrali malog italijanskog hrta, i već pri izboru imena Tika (koren reči u hindskom jeziku znači: sve će biti dobro), učinili ga jedinstvenim.

Slavna Tikina kolekcija odeće zapravo je nastala iz praktične potrebe da je zaštite od hladnoće u Kanadi. Naime, njihova rasa je veoma osetljiva, s obzirom na to da imaju vrlo malo krzna, te svaka temperatura ispod 20 stepeni nosi opasnost od prehlade. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tika the iggy (@tikatheiggy)

Koliko je daleko otišla ova priča, govori činjenica da je Tika promovisala Haute Couture nedelju mode u Parizu nosivši kreacije modne kuće Ashi Studio, kao i da je nedavno dala intervju prestižnom modnom magazinu Vogue!

Neka vas inspiriše da i sami isprobate svoje kombinacije za specijalne prilike, pa makar i samo radi zabave i ličnog zadovoljstva. U ovim danima, nije naodmet uneti malo optimizma i dobrog raspoloženja!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tika the iggy (@tikatheiggy)

 


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin