Dodeli Zlatnog globusa, sinoć je osetno nedostajao jedan važan element - crveni tepih. I dalje se navikavamo na virtuelne revije i događaje, kao i na zvezde koje na kauču svog doma primaju prestižne nagrade.

Ipak, to ih nije sprečilo da se na malim ekranima pojave u glamuroznim odevnim kombinacijama svetski poznatih dizajnera. Baš kao što smo mogli da pretpostavimo, većina najbolje odevenih glumica ponela je jednu od kreacija sa poslednje održanih haute couture i ready-to-wear nedelja mode. 

U fokusu su bile: Elle Fanning u ledenoplavoj Gucci haljini, nalik onoj koju je nekada nosila Grace Kelly; zatim Cynthia Erivo u ekstravagantnom Valentino haute couture autfitu, kao i dobitnica Zlatnog globusa za najbolju glumicu u mini seriji - Anya Taylor-Joy, koja nas je ostavila bez daha raskošnom Dior toaletom.

Ne smemo zaobići ni Emmu Corrin u neodoljivoj Miu Miu haljini, sa Zlatnim globusom u ruci, kao ni dve glumice koje su odabrale Molly Goddard, londonsku dizajnerku u usponu, a to su Rosamund Pike i Nicola Coughlan. Tu je i jedan naročito stylish boy - Josh O'Connor, koji je takođe dobio Zlatni globus, i to za ulogu princa Charlesa u seriji The Crown.

Pogledajte 10 najboljih i odaberite svoje favorite!