Tokom osam intimnih epizoda, podcast će okupiti sjajnu konstelaciju kreativnih umova i otvoriti značajne i neispričane priče iz sfere umetnosti, mode, kulture, tehnologije, i života uopšte. Od Pharrell Williamsa, Keire Knightley, Lulu Wang, Tilde Swinton, učesnici će na dubok, neposredan i jedinstven način preispitivati prošlost – prepreke, odluke i duhovne lekcije, te analizirati budućnost i motivaciju za nastavak dalje.

"Iako su u galerije, scene i ateljei u mraku, umetnici nisu prestali da stvaraju nove, svetle puteve za napredak", izjavila je Yana Peel iza Chanela.

Naročito je važan osvrt na 2020. godinu i pandemiju koja je promenila svet, zbog čega će teme poput empatije i odgovornosti imati poseban udeo.

"Vreme provedeno u karantinu i društvena distanca promenili su nas kao vrstu zauvek. To je ujedno promenilo način na koji sagledavamo stvari, te otkrilo neke nove u kojima pronalazimo vrednost", govori Pharell Williams u jednoj od epizoda.

Ideja podcast-a je da kroz više od tri sata razgovora predstavi tzv. nacrt za stvaranje boljeg sveta.

Mi smo već pred ekranom, a vi?

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/.