Tako omiljeni klasici iz našeg garderobera kroz njegov rad bivaju interpretirani na svež i inovativan način. Izuzetak nije ni aktuelan kolekcija za proleće/leto.

"Thoughts je naziv kolekcije za proleće 2020. godine u kojoj dominantno mesto zauzimaju novi modeli košulja, upotpunjeni sa suknjama i pantaonama. Novitet u radu su mantili koji se mogu nositi i kao haljine. Izbor boja u ovoj kolekciji predstavlja "faktor iznenađenja" kao što su: crvena, boja fukusije, petrolej, bež i maslinasta. Što se tiče izbora materijala i ovaj put sam ostao veran tradiciji korišćenja prirodnih materijala kao što su pamuk i viskoza, te njihove mešavine sa elastinom. Kada je u pitanju forma ovih artikala, tu na neki način sledim svoju već utvrđenu liniju istraživanja i stvaranja novih dizajnerskih rešenja kroz igru simetrije i asimetrije, dekonstrukcije... Kao i do sad, spadam u grupu dizajnera koji svoje kolekcije tržištu nude po principu narudžbi (custom made), a svi koji bi želeli da poseduju neke od mojih komada mogu ih naručbu putem službene Milan Senić Facebook ili Instagram stranice", objasnio je dizajner.

Milan Senić dizajner je koji je na regionalnoj sceni prepoznatljiv po svom minimalističkom pristupu modi, u kome forma igra ključnu ulogu u kreiranju upečatljivih odevnih komada.