Do gole kože bukvalno: Irina Shayk u najprovokativnijoj kampanji do sada

Foto: Profimedia

06. 09. 2019.

Jedna od reklamnih kampanja koja je ostala zapisana u istoriji mode svakako je ona za Calvin Klein koju je tada snimila prelepa Brooke Shields sa svojih svega 15 godina. Međutim, nova kampanja čuvenog brenda sa poznatom Ruskom manekenom u glavnoj ulozi možda ipak ide korak dalje.

Bilo joj je tek 15 godina, a Brooke Shields je već tada - te 1980. uspela da se probije u svet mode i filma kao mlada glumica i model.

Međutim, kada ju je dizajner Calvin Klein regrutovao da se pojavi u čitavoj seriji izuzetno seksi tv i reklama u časopisima (koje je ni manje i vše, snimao čuveni fotogra  Richard Avedon) za svoju novu liniju super uskih farmerica, postala je gotovo ozloglašena zbog izgovaranja provokativne šale: “Znate li šta se nalazi između mene i mojih Calvinki? Ništa.”

Više od tri decenije kasnije čini se da Calvin Klein podiže ulog. I bilo je krajnje vreme za to, ako nas pitate.

Naime, ruski supermodel Irina Shayk pojavila se vrlo oskudno odevena u reklamnoj kampanji brenda (mada bi se pre moglo re'i prili;no naga), koja je posvećena izlasku nove kolekcije Unlocked iz serije #MyCalvins, upravo one  koja je proslavila Brooke Shields.

<iframe width="100%" height="427px" src="https://www.youtube.com/embed/l3kzdeAq8ds" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="100%" height="427px" src="https://www.youtube.com/embed/cD3zMCWwQeo" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Izvor: elle.hr

 


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin