Luksuzne torbe s potpisom Balmaina: Cara Delevingne i Olivier Rousteing osvajaju tržište aksesoara

foto: Profimedia

29. 05. 2019.

Cara ima luksuz da bira danas sa kim i kada radi, a poziv Oliviera Rousteinga nikada ne odbija.

Olivier Rousteing zna koja je moć uticajnih ljudi. 

Jedan od najomiljenijih dizajnera slavnih odavno je počeo maksimalno da se udružuje sa poznatim iz sveta mode, filma i muzike. Svi u modi znaju za #balmaingang koju predvode sestre Kardashian i Jenner. Olivier je bio možda prvi dizajner koji je prepoznao i iskoristio sav taj buzz oko najslavnije rijaliti porodice.

On je takođe neko ko je među prvima "vasksnuo" supermodele iz prve postavke, te na revijama uvek u prvi plan isticao top modele i žene sa oblinama.

(Cara Delevingne potpuno obnažena u najnovijoj kampanji brenda Balmain)

Zato nas ne čudi što je za najnoviju Balmain kampanju koja prati lansiranje tri modela torbi francuske kuće - Romeo, Twist i BBag izabrao kao promo lice britansku manekenku, Caru Delevingne.

Osmišljene da budu IT torbe i investicija svih dama koje umeju da prepoznaju kvalitet i dobar dizajn, ove torbe napravljene od crne kože sa upečatljivim krupnim šavom i metalnim lancima, leže uz power female dnk brenda Balmain

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin