U okviru predstojećeg Perwoll Fashion Week-a koji će biti održan od 14. do 20. aprila, očekuje nas veliki broj modnih revija samostalnih dizajnera, brendova i vodećih modnih kuća, bogat edukativni program, kao i izložbe aksesoara i umetničkih fotografija. 

Svečano otvaranje rezrvisano je za samostalnu reviju poznatog dizajnera Igora Todorovića koji će nam ovom prilikom predstaviti najnoviju kolekciju “KARLNEVAL”.

Tokom drugog dana, beogradska publika moći će da učestvuje u diskusijama i panelima o održivosti mode i tendencijama savremene modne industrije. 

Beogradska nedelja mode nastavlja da podržava razvoj mladih talenata i to ne samo modnih dizajnera, nego i mladih umetnika koji se bave fotografijom.

Naime, već tri godine BFW tim uspešno organizuje konkurs BFW Instashot i pruža priliku neafirmisanim, mladim fotografima da njihov rad vide predstavnici vodećih modnih i lifestyle magazina i portala. 

Posebnu pažnju publike nesumnjivo će privući jedinstvena revija posvećena najvećoj ženskoj glumačkoj zvezdi na ovim prostorima i svojevrsnoj ikoni stila – Mileni Dravić. Revija je zamišljena kao upečatljivi tribute, a modele inspirisane legendarnom glumicom nosiće manekeni, glumice i VIP ličnosti. 

Poslednja tri dana rezervisana su za dinamičan raspored revija u BelExpo Centru, na kojima će svoje autorske kolekcije prikazati najznačajnija kreatorka imena, poput Boška Jakovljevića za Martini Vesto i Faktory, Ane Ljubinković, Budislave Keković, Jasmine Vujović, Aleksandre Lalić, Svetlane Jaćović, Sonje Jocić i mnogih drugih. 

Nemanja Đorđević, pobednik BFW Instashot konkursa sa prethodnog Fashion Week-a imaće izložbu svojih modnih fotografija, u atraktivnom prostoru BFW Choice koji se nalazi u Rajićeva Shopping Centru.

Međutim, to nije sve!

Tradicionalna izložbu modnih detalja ponovo će okupiti brojne poznate dizajnere i brendove, a biće održana u foajeu Belexpo centra ispred centralnog prostora u kom će se odigrati najveći broj modnih revija. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/