Iza Naked Heart Foundation stoji ruska lepotica i manekenka Natalia Vodianova koja je fondaciju osnovala pre 15 godina sa željom da pomogne svima a prevashodno deci koja imaju specijalne potrebe i određena ograničenja, te kojima je pomoć preko potrebna.

Od osnivanja fondacija je uspela da prikupi na raznim događajima više od 40 miliona funti za pomoć. 

Ova dobrotvorna organizacija najpoznatija je po humanitarnoj večeri koja se odražava svake godine tokom London Fashion Week-a, u februaru.

Italijansko gala veče samo je prethodnica onoga što sledi, a to je upravo taj charity event koji je zakazan za 18. februar i koji će za temu imati Fontanu di Trevi, odnosno mali Rim u srcu Londona. Sam londonski Fund Fair je osmišljen tako da se gosti okušaju u raznim igrama - poput kuglanja, bilijara, ali i društvenih igri te osvoje specijalne nagrade koje su brendovi sponzorisali upravo za ovu priliku. 

Za veče u Firenci izabrana je raskošna barokna palata Palazzo Corsini koja se nalazi nedaleko od reke Arno. Među gostima smo videli manekenke Cindy Brunu i Dilone, it curu Giorgiu Tordini, zatim italijanskog magneta Andreu Panconesia (ispred Luisa Via Roma), Leonarda Ferragama i Paris Hilton koja je blistala u crvenoj šifon haljini. 

Pogledajte u nastavku najzanimljivije fotografije sa eventa:

Annagreta Panconesi i Giorgia Tordini

Belen Hostalet

Caro Daur i Candela Novembre

Caro Daur, Ginevra Rossini, Giorgia Tordini i Gilda Ambrosio 

Paris Hilton i Jordan Barrett

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/