Converse X Miley Cyrus: Treća saradnja poznate pevačice i kultnog američkog brenda donosi nove i veoma smele modele!

foto: Promo

29. 11. 2018.

Converse i Miley Cyrus treći put se udružuju u želji da ojačaju žensku snagu, osećaj nezavisnosti i samopouzdanja i predstavljaju novu kolekciju patika i garderobe!

Kako se priprema za izdavanje svog predstojećeg singla "Nothing Breaks Like A Heart", Miley kroz ovu kolekciju želi da predstavi svoju evoluciju kao žene – oslanjajući se na podršku svojih vernih fanova, koji su je sve vreme pratili.

Ovog puta, u nešto provokativnijem izdanju. 

Na kraju krajeva, Miley nam stalno šalje poruku da je želja za društvenim uklapanjem precenjena.

Podsećajući nas na smeo i izražen karakter sa kojim nas je upoznala kroz album ‘’Bangerz’’, ova kolekcija je potpuno sačinjena od baršunastih materijala: pliš, glitter i naravno, starke sa platformom. 

Chuck Tailor All Star Lift i platforme su postali potpis Converse X Miley Cyrus kolekcija, podižući klasičnu siluetu, koristeći EVA penu.

U ovoj, najnovijoj kolekciji, patike su napravljene od kombinacije vinila i pliša u plavoj, pink, bordo, crnoj i beloj boji, nudeći više šarenih i smelih kombinacija za praznični look.

Converse print zvezdica nalazi se na obodu đona. 

Kolekcija je eksluzivno dostupna u Converse šopovima Ušće SC i Knez Mihailova, BUZZ i N Selection. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...