Jedna od miljenica modnog sveta i žena koja je od 2008. godine razvila pod svojim imenom prepoznatljiv i moderan brend čije kreacije nose hiljada i hiljade žena, odavno je osvojila modne kritičare. Još 2011. i 2014. godine Vicky je nagrađena za Designer Brand of the Year na prestižnim British Fashion Awards nagradama.

"Čast mi je što sam dobila prvu ikad nagradu za modnu ikonu na The E! People's Choice dodeli nagrada. Ove godine proslavljam 10 godina svog brenda, a ovo je divan način da se označi ta decenija. ", rekla je Victoria Beckham.

"Vrlo sam zahvalna što sam prvi dobitnik ove nagrade - volim ono što radim, i volim to što mi je data prilika da osnažim žene kroz svoje kolekcije".

"Victoria Beckham je moćna poslovna žena, modni dizajner, istinska inspiracija i glas dat modernoj ženi u današnje vreme", rekao je Jen Neale, izvršni producent  Live Eventsa i E! izvršni potpredsednik marketinga.

"Proslavljajući svoju desetogodišnjicu njen brend predstavlja veliki kulturni uticaj širom sveta i mi nismo mogli zamisliti nikoga boljeg  ko bi mogao dobiti E! People's Choice nagradu za modnu ikonu.“

Na samu dodelu koja je održana u Los Anđelesu Vicky je došla u all white izdanju, odevena u prelepo beličasto odelo s krem podtonom, ležernijeg sakoa i uzanih pantalona na crtu, ispod kog je obukla pamučnu krembelu majicu sa čipkom u predelu dekoltea.

Podignuta kosa, njen smokey eye i crne salonke na špic bile su nadogradnja koja je sjajno ispratila ovu belu i vrlo sofisticiranu kombinaciju.  

U preko 400 prodavnica u više od 50 zemalja na međunarodnom nivou ovaj brend izlaže samo najfinije radove  i materijale kroz četiri Victoria Beckham linije razvijene u Victorijinom studiju u Londonu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/