ELLE x MILICA: Jedan dan u životu modela tokom Fashion Weeka

foto: David Đorđević

10. 11. 2018.

Prošle nedelje završen je 44. po redu Belgrade Fashion Week. Ekipa Elle magazina pratila je našu poznatu i svima dragu Milicu Lešić tokom tri revijalna dana u Belexpocentru u želji da vam približi kako izgleda život nekog modela tokom jedne tako bitne manifestacije kao što je BFW.

Milica je jedno od najprepoznatljivih lica domaće modeling scene, devojka koja uvek izgleda super kul, super opušteno i super pozitivno.

I zato nam je bila izuzetna čast kada smo uspeli da osmislimo upravo sa njom jedan #behindthescene foto-album koji bi vam približio kako to izgleda kada ste jedan od vodećih modela našeg renomiranog BFW-a, neko ko svaki dan ima po nekoliko revija na programu te i promo aktivnosti, s obzirom da je lice kampanje koja je pratila 44. Belgrade Fashion Week.

Predivnu Milicu Lešić, poznatiju pod inače Insta-pseudonimom @kevalesic, tokom tri revijalna dana Beogradske nedelje mode pratio je u stopu fotograf David Đorđević koji je uhvatio svaki njen momenat pre, tokom i posle revija. 

Usput smo stigli i da popričamo sa Milicom ne bi li nam otkrila neke insajderske stvari, kako o sebi, tako i o onome šta se dešava iza "scene".    

1.Milice, kakva si keva? :)

Samo takva!

2. Da li si oduvek bila tako (pozitivno) luda?

Dabome!

Prva stvar koja čeka sve modele svakako je šminka...

... tokom koje Milica vodi računa o vremenu jer je na BFW vreme luksuz a satnica jasna i vrlo striktna! 

3. Mnogi manekeni insistiraju na tome da i pored genetike i zdrave ishrane, bez treninga nije moguće biti fit, posebno ne pred ovako bitne događaje kao što je FW. Kako ti održavaš formu, i da li imaš neki poseban režim ishrane i vežbi pred početak BFW-a?    

Što se tiče ishrane, ne dajem primer manekenima jer jedem sve. Poznata sam po tome da uvek mogu sve da jedem. Onako, dosta. Imam četvorogodišnju ćerku, tako da sam u treningu svakodnevno. Pred FW treniram samo živce :) 

4. Šta ti predstavlja najveći izazov kada krene Belgrade Fashion Week?

Najveći izazov mi je da okupim sve manekene u vreme za probe. Takođe, mlađe generacije da naučim radu, redu i disciplini. Da ih oslobodim treme posebno.

5. Nosila si dosta animal printa tokom ovog izdanja BFW-a, kakav je tvoj odnos prema glavnom trendu sezone, Fashion YES or Fashion NO?

Nisam neki ljubitelj animal printa, ali lepo mi je da vidim kada je određeni komad garderobe sa pomenutim uzorkom s ukusom iskombinovan. Fashion yes or no? Ume da izgleda vrlo privlačno i atraktivno, ali be careful. 

Poslednje pripreme pred izlazak na pistu gde svakog trena treba da počne revija Igora Todorovića. 

Još jedan animal look s potpisom Boška Jakovljevića i njegovu liniju FAKTORY by Boško.


6. Da li si ikada doživela burnout na fitinzima, kastinzima i revijama? 

Od kada sam i koreograf, desi se nekad pred revije.

7. O čemu modeli najviše pričaju pre revije, za vreme šminkanja i friziranja?

Ozbiljni tračevi su u pitanju :)  Ko, gde, kad, s kim, kako i zašto.  Da sam vodila dnevnik, imalo bi štošta tu da se pročita. Eto ideje, od sledećeg bih mogla da počnem.

Devojke, šapnite nam neki trač? 

8. Uverenje je da manekenke ne jedu fast food. Šta ti nikako ne jedeš ako to uopšte postoji...

Salate!

9. Šta bi obukla na Elle Style Awards-u da je dress code WHITE?

Neki beli komad Dragane Ognjenović.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin