Pevačica, mogul, performer - uloge su koje Beyoncé obavlja za deset.

Podsetimo, fotografija na Instagramu sa najvećim brojem lajkova za 2017. godinu jeste ona na kojoj je Beyoncé objavljuje svoju drugu trudnoću obučena u donji veš, lica prekrivenog velom.

Ljubav prema ukrojenim odelima Bey je pokazala i na MTV dodeli nagrada 2011. godine, a i tada je iskoristila priliku da na sebi svojstven način sa publikom podeli da je u blagoslovenom stanju.

Da je vrlo samouverena osoba, Bey demonstrira redovno na svom Instagramu.

Najsvežiji postovi Beyoncé demonstrirali su moć i samopouzdanje svojstveno najvećim zvezdama.

Ako je još uvek niko nije proglasio ikonom stila, ovim postom pretenduje da osvoji i tu titulu.

Supestar među pevačicama odabrala je sivo odelo sa sitnim pepito uzorkom iz pre-fall Prabal Gurung kolekcije za 2018. Kaput zagasite narandžaste nijanse potpisuje Self Portrait, a Beyoncé ga je naravno samo ležerno ogrnula, upravo onako kako svim divama i dolikuje. 

Zajedno sa torbicom sa narandžastim i limunžutim prugama kreatorke Diane von Furstenberg, ceo autfit je dobio jak pečat.

Oversize tamne naočare za sunce i broš sa Chanel logom začinile su modno izdanje. 

Po pitanju obuće, kraljica muzičkih scenskih nastupa nije napravila grešku: odabrala je već nekoliko sezona unazad popularne PVC transparentne cipele koje idu u špic. 

&script src="//www.instagram.com/embed.js"> >

Priredila: Natalija Knežević

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia