Teško je ali stvarno teško izdvojiti bilo koga kada znamo da su revijom prodefilovale trenutno najuticajnije manekenke i kada znamo da se na jednom FW izdanju desi između 140 i 170 revija. To je bar prosek na NYFW.

Upravo zato na ovaj naš top 3 gledajte više kao na tri izdanja o kojima se najviše pričalo.

Chanel - Kaia Gerber

Karl je opet uspeo influenserima da servira savršenu scenografiju za Instagram fotkanje. Pretvorivši Grand Palais na tren u mondensko letovatište sa plažom, nemački dizajner je sav fokus imao na detaljima i konceptu.

Dok na "pesak" nije zakoračila ONA.

foto: Imaxtree

Kada se bosonoga Kaia pojavila u uskim helankama sa Chanel lancima oko struka te logotipom u prvom planu i belom kratkom košuljom sa kragnom i džepovima koje je takođe krasio LOGO, sve oči su bile uprte u nju. Jednostavan look pratila je i glam šminka s fokusom na crveni karmin koji mladoj naslednici Cindy Crawford stoji fenomenalno.

Valentino - Šešir

Pierpaolo Piccioli uspeo je da svoj pariski show obeleži sa prelepim haljinama i detaljima poput masivnog šešira koji će ne sumnjamo biti top komad sledećeg leta. Ova revija je inače imala stojeće ovacije nakon završetka koji dokazuju da su se pamučne haljine u vedrim pez bojama, te kaleidoskop print i odela u šljokicama stvarno svidela ljudima.

foto: Imaxtree

Balmain - Cara Delevingne

Iako je u svetu modelinga nema,  moć da zaokupi svu vašu pažnju i dalje je jaka. Posebno ako se to desi na reviji Balmaina gde svaki model "vrišti" - ja sam too sexy.

Britanska manekenka je na pistu Balmaina izašla odevena u baggy, sjajne bele pantalone kroja kao da su trendy trenerke oko koje je u struku zavezan gornji deo. Masivan kaput do poda u snežnobeloj nijansi pokrio je njene ruke te otkrio gornji deo tela koji je krasio zlatni metalik top. Zalizane kose i prozirnih vinil sandala Cara je izgledala kao da je došla iz neke budućnosti.

foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/