Sa promenom sezone značajno se menja i paleta boja u modnoj ponudi. Iako poslednjih sezona u svako doba godine možemo uživati u raznovrsnim nijansama, nemoguće je ne primetiti da se uoči hladnijih meseci ipak menja ponuda nijansi.

Sudeći prema trendovima s modnih pista predstavljenim na nedeljama mode, u nadolazećoj sezoni očekuje nas povratak klasičnih jesenjenih nijansi uz pomalo neočekivan dolazak jedne obično rezervisane za letnje dane. U nastavku proverite koje će to boje zavladati izlozima u narednim mesecima.

1. Roza

Zaboravite na hot pink fluorescentnu nijansu koja je bila popularna proteklih sezona. Ove jeseni modni stručnjaci predlažu nude nijanse.

2. Plava

Ukoliko želite da pratite trend, prilikom odabira fokusirajte se na tamne nijanse. Tamnoplavu boju u nadolazećoj sezoni možemo naći praktično svuda, na odeći i modnim dodacima.

3. Boja trule višnje

Nijanse takozvane bordo boje dobrodošle su u naše ormare narednih meseci. Ova klasična neutralna jesenja boja sjajno će se uklopiti u dnevne i večernje kombinacije.

Izvor: Zadovoljna.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/