Pre nekoliko meseci širom (modnog) sveta odjeknula je "vest bomba" da Iron Lady modnog izdavaštva napušta okrilje Vogue magazina posle 30 godina "vladavine".

I dok su mnogi bili ubeđeni da je ova vest netačna, te samo još jedna fejk informacija, bilo je definitivno i onih koji su poverovali da se Wintour povlači, te da je Conde Nast (u čijem vlasništvu se nalazi Vogue) konačno odlučio da dovede "svežu krv" i novu vodeću ličnost koja bi osvežila i promenila dosadašnji izgled modne Biblije.

(Anna Wintour: Najvažniji savet za karijeru ledene kraljice mode)

Od tada, niko se nije oglašavao, do pre neki dan kada je izvršni direktor izdavačke kuće Conde Nast - Bob Sauerberg na zvaničnom Tviter profilu kompanije otkrio sledeće: Anna Wintour je neverovatan i kreativan lider čiji uticaj ne može da se poredi niti premeri. Ona je neko ko je od integralnog značaja za budućnost naše kuće i nastavlja da radi i dalje kao glavni i odgovorni urednik Vogue magazina, te kreativni direktor Conde Nasta.

Ovaj tvit je utišao modno publiku koja je imala komentare: "znači ostaje tipa, zauvek!", "znači, to je bilo to - još jedna glasina" i "valjda sada znate da će Anna biti na čelu Vogue dok ne umre!".    

U međuvremenu, "Nuclear Wintour", kako je zovu američki mediji je već najavila da će cover star septembarskog broja biti Beyonce, te da će nju slikati Tyler Mitchell, prvi Afroamerički fotograf koji stoji iza naslovne slike u istoriji Vogue magazina.