Ove štikle biće najveći trend sezone

Foto: Profimedia

26. 07. 2018.

Inspirisane su crocs modelom, jarke su boje, dolaze iz modne kuće Balneciaga i već na samom početku upozoravamo vas, da možete samo da očekujete apsolutnu zabavu na štiklama.

Luksuzni brend Balenciaga, sa kreativnim direktorom Demnom Gvasalijem na čelu koji smatra da je "elegancija relativna stvar", ne prestaje da iznenađuje svojem estetikom. 

Prenaglašeni krojevi, beskrajna slojevitost, brisanje granica između visoke i street mode i to sve zahvaljujući, gruzijskom dizajneru koji uvodi modu i oblačenje u potpuno nove dimenzije. Svidelo se to nekima ili ne.

Najaktuelnije "iznenađenje" su pink salonke sa dečijim aplikacijama, koje su opisane na sledeći način:  "nešto između crocs modela i štikli za Barbike". 

Jarka boja, ukrasi u vidu cveća, zastava, slova u kombinaciji sa visokom, tankom štiklom i špicem u totalu ostavljaju utisak da mogu da se kupe u prodavnici u Diznilendu, ali Demna ipak zna šta radi. 

Uz adekvatnu stilizaciju, smisao za zabavno u modi i malo hladnije vreme, sigurni smo da će ove cipele za jesen biti NO.1 trend! 

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on Jul 4, 2018 at 6:43am PDT

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on Jul 17, 2018 at 6:12am PDT

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on Jun 29, 2018 at 5:41am PDT

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...