Zvezda modelinga, Kendall Jenner odavno nije viđena na pistama širom sveta. Da budemo precizni - punih pet meseci!

Za to vreme Kaia Gerber uspela je da učini da zaboravimo na mladu Jenner, a za to su se pobrinule i sestre Hadid koje nisu propustile niti jednu veliku reviju u poslednjih šest meseci. To se posebno odnosi na Bellu koja je prigrlila svojih pet minuta.

Da je kraj petomesečnom odsustvu iz sveta revija, shvatli smo ovog vikenda kada smo u Milanu, na Versace reviji muške mode primetili poznato lice 22-godišnjakinje.

Kendall je dominirala u maloj crnoj haljini sa opšivenim kristalno-cvetnim motivom koji se nastavio i na gornji deo njenih duboko crnih čizama na špic koje su dodatno izdužile figuru lepe manekenke, pojačavši istovremeno njen seksepil.

Jenner ipak nije bila jedini ženski modeli u okviru Versace revije. Zajedno sa njom na pisti su bile Bella Hadid, Imaan Hammam, Grace Elizabeth, Kris Grikaite i Stella Maxwell.

Ako ste se pitali gde je bila Kendall za ovih pet meseci, evo nekog objašnjenja: snimila je naslovnu za američki Vogue, pojavila se na Met gali i dodeli CFDA, bila vodeći model u kampanjama za Calvin Klein, Tod's i Missoni. A takođe verujemo da je bila prilično uposlena i oko sestri, čak tri su se porodile u međuvremenu.

U svakom slučaju, ovaj Versace momenat nagoveštava da bismo Kendall mogli da vidimo na Haute Couture nedelji mode koja počinje za dve nedelje u Parizu.    

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/