Naslovna | Moda | Fashion vesti | Modno subotičarenje: Otvorena vrata ateljea Nataše Šarić

Modno subotičarenje: Otvorena vrata ateljea Nataše Šarić

foto: Promo

08. 06. 2018.

Poznata srpska dizajnerka Nataša Šarić vođena svetskim tendencijama odlučila je da u subotu, 9. juna u ulici Vuka Karadžića otvori vrata svog ateljea za sve prolaznike i fashion zaljubljenike.

"Prateći savremeni svetski trend gde dizajneri otvaraju svoje ateljee da bi približili svoj rad različitoj publici, odlucila sam da i ja to primenim(ili uradim) i da u jednoj opuštenoj atmosferi najbolje procenim šta klijenti žele, koji komad garderobe je ostavio najveći utisak ali i šta su ljudi kupili, probali."

Nataša koja izdvaja da bi svaka modno osvešćena žena trebala ove sezone da ima u svom garderoberu neku statement majicu, suknju i efektnu torbu, kreira za dame koje su pre svega dostojanstvene, sigurne u sebe, a opet emotivne i ženstvene.

"Svojim kolekcijama želim da pokažem i energiju krojenja ali na jedan sofisticiran i urban način pa samim tim one privlače dame koje tako i razmišljaju."

Vrata Natašinog ateljea biće otvorena od 10 do 22h. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/ellesrbija/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...