Naslovna | Moda | Fashion vesti | Summer dreaming: Fashion & Friends predstavio kampanju za leto

Summer dreaming: Fashion & Friends predstavio kampanju za leto

foto: Promo

08. 05. 2018.

Tragom inspiracije za „Summer dreaming“ kampanju Fashion & Friends, najprepoznatljiviji multibrand store u regionu izmaštao je put u kultno američko letovalište Hamptons.

Nije to slučajno, jer kada je reč o eleganciji u letnjoj sezoni, retko šta postiže snažniji „wow“ efekat od hiper elegantnog miksa ledenih pastela, off white kolor palete i savršeno patiniranog teksasa.

Kada je o materijalima reč, prirodno prijatne tkanine imaju primat a krojevi se najbliže mogu opisati kao klasika sa „zaokretom“ u stajlingu.

Umesto sna letnje noći nudimo vam najlepše stilske varijante za sanjarenje tokom vrelog dana iz kolekcija brendova kao što su Replay, Diesel, Tommy Jeans, Guess, Levi’s, Manila Grace, Scotch&Soda, Liu Jo, Calvin Klein jeans i drugi. 

Multibrand prodavnice FASHION & FRIENDS se nalaze u Srbiji – Beograd, Novi Sad, Kragujevac i Niš, Crnoj Gori – Podgorica, Budva, Bar, Nikšić i Kotor, Makedoniji – Skoplje kao i Hrvatskoj – Zagreb, Rijeka, Split i Zadar (od juna 2018). 

Styling: FASHION & FRIENDS / Creative director: Jasenka Stekić / Models: Martina Segedi @ FOX agency / Jakov Đorđević @ FOX agency


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...