Biljana Tipsarević predstavila prolećnu kolekciju "Valley of the Dolls"

foto: Danilo Pavlović

13. 04. 2018.

Razigrana, smela, obojena veselim bojama, nova kolekcija Biljane Tipsarević za sezonu proleće 2018. inspirisana je pop kulturom i najluđim zabavama.

Poput veselog ritma omiljene pesme za ples Biljanini novi modeli pokreću na zabavu i stvaranje nezaboravnih trenutaka. 

“Valley of the Dolls” namenjena je devojkama koje sigurno koračaju gradskim ulicama spremne za nove izazove i lude zabave.

Biljana je i novom kolekcijom u prvi plan istakla lepotu ženske siluete, ali je kao i u svim svojim prethodnim kolekcijama izuzetno vodila računa o udobnosti modela i kvalitetu materijala.

Volani, senzualna čipka, paleta boja iz cvetnog  vrta savršeno se uklapaju u prve sunčane dane.

Bilo da se radi o romantičnom modelu  haljine sa volanima, color blok haljini atraktivnog kroja ili o pantalonama sa svetlucavim detaljima,  ženstvenost  će biti jednako zapažena , naročito ako je oplemenite osmehom i neobuzdanom lepršavom kosom.

Fotografije prolećne kolekcije nastale su na ulicama Pariza ,a modeli srpske dizajnerke će pored radnje u Beogradu i online shop-a, uskoro moći da se kupuju i u francuskoj prestonici.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin