I ove prolećne sezone u modi će dominirati boje, i to četiri prelepe nijanse kojima će teško odoleti i najzagriženije ljubiteljke crne. Otkrijte o kojim bojama je reč i dodajte ih u svoju prolećnu garderobu:

# Puderasto roze

Istovremeno romantična, nežna i svestrana, puderasto roze je savršena prolećna nijansa koja pristaje baš svima. Za razliku od jarko ružičaste, nije napadna i neozbiljna, nego se ponaša kao neutralna nijansa te se odlično slaže sa svim drugim bojama pa nećete imati problema s kombinovanjem komada u ovoj nijansi.

# Žuta

Prošlog leta bili smo zaljubljeni u žute haljine, a ovog proleća ovu veselu boju viđaćemo i na ostatku garderobe, a ako ste jedna od onih devojaka koje vole da budu primećene, onda je žuta savršena boja za vas. U zavisnosti od vašeg stila, ovog proleća nećete pogrešiti i ako se obučete od glave do pete u žuto, ali i samo jedan žuti detalj daće svežinu svakoj vašoj kombinaciji.

# Smaragdno zelena

Baš kao i cvetni dezen, zelena boja popularna je svakog proleća, a ovog će se najviše nositi raskošna, smaragdna nijansa. Može se reći i da je smaragdno zelena nova crna jer se jednako lako kombinuje, ali ipak je malo veselija, što je čini idealnim prolećnim izborom za sve ljubiteljke najtamnije boje.

# Boja lavande

Institut za boje Pantone bojom 2018. godine proglasio je ljubičastu, a modni svet najviše se zaljubio u nijansu lavande. Do sada baš i nije bila po svačijem ukusu, ali verujemo da će je ovog proleća zavoleti svi jer je jednako nežna, romantična i neodoljiva kao puderasto roze.

izvor: index.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/