Diet Prada

Broj pratilaca: 363.000 

Objava prvog posta: 11.12.2014.

Osobe koje kopiraju tuđe kombinacije i dizajn, svojevrsne copycat persone, ali i modne kuće, srtahuju od ovog naloga, dok se ostatak sveta jako dobro zabavlja. Diet Prada ima nula tolerancije za imitatore. Tony Liu i Lindsey Schuyler, koji stoje iza ovog fanatastičnog naloga, stvorili su ime u modnom svetu zahvaljujući svom otvorenom, ali i vrlo zabavnom stavu koji imaju prema modi. Od visoke mode, preko street style trenutaka, pa do pojave poznatih - na njihovom spisku nema pošteđenih, koliko god značajno ime bio.

Freddie Made

Broj pratilaca: 59.100 

Objava prvog posta: 30.5.2015

Ako ste se ikada pitali kako bi izgledala engleska kraljica u nekom od popularnih Gucci topova i isečenom denim šortsu ili kako bi možda Donaldu Trumpu stajale Balenciaga čizme, na ovom nalogu to možete saznati. Art direktor iz Londona Freddie Smithson inkorporira poznate ličnosti sa fotografijama aktuelnih dešavanja iz sveta mode.

Ko je sve dobio #freddiemade tretman zanima brojne osobe iz modnog sveta, koje sa oduševljenjem repostuju njegove foto kompilacije.

Where’s Mossy

Broj pratilaca: 34.100 

Objava prvog posta: 11.10. 2015.

Možda na Instagramu ne postoji privatni nalog najzabavnije britanske manekenke, ali je tu zato Where’s Mossy, koji bi da Kate ima sopstveni nalog, verovatno ovako i izgledao. Mada, s obzirom da nije tačno poznato ko je osoba koja stoji iza ovog naloga, ta opcija nije uopšte isključena.

Ovde možete naći fotografije čuvenog supermodela u krajnje opuštenim varijanatama, u društvu sa bliskim prijateljima, na najrazličitijim destinacijama i u najrazlilčitijim sitacijama. Ne moramo da napominjemo kako sveukupno izgleda izuzetno zabavno i duhovito, baš kakva je i sama Kate.

1970s Daily

Broj pratilaca: 260.000  

Objava prvog posta: 3.2.2015.

Ko još ne želi dozu disko i hipi ere na svom feed-u svakoga dana?

Pored toga što se na ovom nalogu mogu videti neke od kultnih fotografija poznatih ličnosti nasatalih u ovom dobu, tu su i one krajnje iznenađujuće, koje verovatno nikada do sada niste imali prilike da vidite: polarodi selfiji Debbie Harry, Meryl Streep u gradskom prevozu, Anitu Pallenberg koja konturiše usne Micku Jaggeru i brojne fenomenalne fotke nepoznatih osoba u 70s okruženju i zanosu, da ćete smesta poželeti da se izumi mašina za vremeplov.

History of Overplucking

Broj pratilaca: 10.000

Objava prvog posta: 27.9.2016.

Ukratko: Nalog na kome se nalazi mini istorija jednog od najlošijih beauty trendova - tankih obrva. Ukoliko mislite da ovakav sadržaj ne može biti pretarno zanimljiv, grešite i to poprilično! Kolekcija fotografija na ovoj stranici više je nego upečatljiva i izuetno raznovrsna, naročito kada je u pitanju dosta svežiji period u kome je ovaj trend bio aktuelan, a to su naravno devedesete.

Sigurno smo da bi recimo Drew Barrymore i Cameron Diaz poželele da ovaj nalog ne postoji, ali postoji i oduševljava nas iz dana u dan!

Petements

Broj pratilaca: 12.300

Objava prvog posta: 7.1.2017.

Kućni ljubimci nisu imuni na hype beast trend. Petements, koji je ime naravno preuzeo od omiljenog street style brenda Vetements, sjedinjuje trenutno dva najaktuelnija fenomena na društvenim mrežama, modu i kućne ljubimce i to u vrlo fashion izdanju naravno.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/