Centralna tema svih Mihano Momosa kolekcija je oduvek bila ljubav i svaki model koji je ikada kreiran je na svojevrstan način komunicirao ovu emociju. Tako su venčanice i bile kruna svake pojedinačne kolekcije, jer je sama njihova namena takva, da nedvosmisleno upućuje na slavljenje ljubavi.

Sasvim prirodno se pojavila potreba da Mihailo Anušić jednu celu kolekciju posveti isključivo venčanicma.

Kolekcija Bridal 2018 je skup iskustava koje je dizajner imao sa svojim klijentkinjama, te je svaka devojka koja je do sada obukla Mihano Momosa haljinu na dan svog venčanja bila inspiracija za nastajanje ove kolekcije.

Ta interakcija provučena kroz prizmu Mihano Momosa iznedrila je 14 lookova koji čine Bridal 2018. Cilj Mihano Momosa je nepromenjen, svi modeli su osmisljeni da obezbeđuju maksimalnu udobnost uz poštovanje vrhunske estetike, a korišćeni materijali to i garantuju: svila, čipka, perje i til.

Rukom dizajnera ispisane su poruke, koje su on i klijentkinje vezivali za pojam ljubavi, mogu se videti na samim kreacijama.

U Mihano Momosa svetu na pomen ljubavi odjeknu: Endless, Timeless, Eternity, Hero of my hearth, I belong with you, Serendipity, Forever i Complete.

I te poruke Mihano Momosa ovom kolekcijom i šalje.

Ni jedna kolekcija do sada dizajneru nije bila ovako lična kao ova. Stoga kampanju Bridal 2018 prati i video u kom Mihailo opisuje svoj odnos prema brendu, ali i značaj svake pojedinačne klijentkinje, koja mu je dala šansu da svoj san podeli sa njom.

Uz to, Mihano Momosa otvara vrata svog ateljea i pruza kratak uvid u proces nastajanja kolekcije, kao i autentične utiske nekih od Momosa Brides.

Bridal 2018 je poziv da se ljubav slavi i izraz zahvalnosti koji ceo tim upućuje svima koji su ukazali svoje poverenje i obogatili svet Mihano Momosa.

Pogledajte u nastavku kompletnu Bridal kolekciju:

PageBreak

Fotograf: Dušan Petrović / Video: Danilo & Sharon / Model: Kristina Perić / Šminka: Mina Abramović / Frizura: Đuka Ivanović / Scenografija: Ksenija Josifović