Naslovna | Moda | Fashion vesti | Pravo sa piste: Victoria Beckham ponela svoj najnoviji military kombinezon!

Pravo sa piste: Victoria Beckham ponela svoj najnoviji military kombinezon!

foto: Profimedia

13. 02. 2018.

Njujorška avantura Victorije Beckham uvek je prezabavna za praćenje!

Jedno je sigurno, kad god Vicky dođe u Njujork, možemo da očekujemo defile sjajnih kombinacija, mahom baziranih na basic komadima. Isto tako možemo da očekujemo kako će nas njena porodica prilično dirnuti i zabaviti, jer ako neko u modnom svetu ima preslatku familiju, to je onda Victoria. Možemo samo da zamislimo šta će sve biti njeni klinci kada odrastu.  

Ali do tada, i dalje smo fokusirani na njenu modu i fenomenalan stil. 

I u Njujorku, Victoria je nastavila da bude veran ambasador sopstvenih kreacija pa smo tako od njenog dolaska u Veliku jabuku mogli da zauzmemo mesto u virtualnom prvom redu i uživamo u njenim stilskim bravurama.

Do revije viđali smo je u vrslo svedenim monohromatskim kombinacijama koje su se bazirale na dugačkim kapitima, rolkama i pantalonama na ivicu, da bi nas dan nakon revije "počastila" komadom pravo sa piste!

U pitanju je military kombinezon svilenkaste teksture iz njene jesenje kolekcije. Vrlo sveden a elegantan, kombinezon krasi jedna svetla nijansa sivkastozelene boje. Baggy pantalone na crtu sa skrivenim džepovima doprinele su da model izgleda vrlo kul i ležerno.

Torba s dugačkim kaišem, stilizovana preko levog ramena i crne čizmice bile su jedina nadogradnja ovog njujorškog momenta Britanke koja je sve iznela u svom stilu: s nonšalantnim hodom i naočarama.   

Pogledajte na sledećoj stranici PET najupečatljivija izdanja Victorije Beckham iz Njujorka: 

Nastavak na stranama: 1 2 »

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...