Jedna od najboljih kampanja u poslednje vreme: Sunce, pustinja, veličanstvene prugaste marame i Kendall Jenner u proleću Missonia

foto: Profimedia

26. 01. 2018.

Sjajan kampanja italijanske kuće!

Da je ime bitnije od lica dokazala je najnovija kampanja italijanske kuće Missoni.

Naime, jedna od najprepoznatljivih modnih kuća ne samo Italije, već kompletnog sveta koju od osnivanja krasi pečat ručnog rada i živopisan print prepun jarkih boja, za svoju najnoviju kampanju angažovala je Kendall Jenner.

Međutim, na glavnim promo fotografijama lice 22-godišnje modeling zvezde sakriveno je iza šešira oversize šešira ovalnog oblika od meke tkanine u prugicama duginih boja. Samo na jednoj fotografiji lice lepe manekenke je otkriveno ispod šešira koji je trebao da posluži kao "kišobran koji će da je sakrije od jakog sunca Nju Meksika".

A post shared by Missoni (@missoni) on Jan 25, 2018 at 8:54am PST

U stilu najiskusnijih modela Kendall je pozirala u pistinji odevena u fantastične prugaste haljine i stilizovana u aksesoare koji su ispratili celu kolekciju.

A post shared by Missoni (@missoni) on Jan 25, 2018 at 12:04pm PST

Kampanju je fotografisao Harley Weir u nacionalnom parku Beli pesak (White Sands). Prilično ogoljen ali osunčan prostor poslužo je za jednostavnu scenografiju u kojoj fokus svih treba da bude na pokretu i kreacijama.

I moramo da priznamo, naša pažnja je bila u potpunosti ka modelima, odnosno toj igri prugica, boja i poza u koje je Kendall bila postavljena tokom snimanja.

A post shared by Missoni (@missoni) on Jan 25, 2018 at 6:06am PST

Za ovu kolekciju Angela Missoni se udružila sa umetnicom Rachel Hayes koja je bila odgovorna za fenomenalna pačvork izdanja koja su u kontrastu sa peskom izgladala toliko živahno, eklektično i zabavno.

Ako ste se pitali zašto je Kendall na većini snimaka potpuno sklonila lice, to je zbog mode. Iz Missonia stiglo je objašnjenje: želeli smo da svi snimci izgledaju malo surealno, mistično i glamurozno, zato smo sakrili lice Jennerove. 

A post shared by Missoni (@missoni) on Jan 26, 2018 at 1:51am PST

A post shared by Missoni (@missoni) on Jan 26, 2018 at 9:39am PST

A post shared by Missoni (@missoni) on Jan 26, 2018 at 4:17am PST


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin