Usaglašene od glave do pete: Kaia Gerber i Cindy Crawford zvezde na izložbi posvećenoj preminulom dizajneru Azzedineu Alaiu

Foto: Profimedia

23. 01. 2018.

Udruženim modnim snagama Cindy i njena ćerka Kaia pokazale su kako se odaje počast velikom dizajneru...

"Azzedine je voleo život, budućnost i radio je projekte gledajući u napred. Ovo je budućnost koju je želeo i pitam se da li postoji bolji način da mu izrazimo poštovanje nego da otvorimo njegovu kuću i pokažemo njegov rad," rekla je galeristkinja Carla Sozzani prilikom otvaranje izložbe Azzedine Alaia: Je Suis Couturier izložbe u nedelju u Parizu. 

Izložba je posvećena nedavno preminulom tuniskom kreatoru, njegovom radu i životu. Predstavljeno je preko 40 haljina, uglavnom crne ili bele boje. Njegov rad krasi senzualnost u pokretu, najneverovatnija silueta haljina, suknji i neobične modelarske forme.

Azzedine je važio za genija i bio je miljenik manekenki, a posebno su ga volele i sa njim se i van piste družile Naomi, Christy, Linda i Cindy te ga i zvale Papa. 

Stoga nije čudno što su ovaj bitan event posetile priznate ličnosti iz sveta mode - kako novinari, tako i dizajneri, manekeni, modeli. 

Između ostalog, otvaranju su prisustvovale Cindy Crawford i Kaia Gerber u fantastičnim modernim izdanjima koje su nam momentalno privukle pažnju. Obučene shodno prilici i godinama, negujući različite stilove odevanja, obe dame su i ovog puta bile inspiracija za sve. 

I majka i ćerka su se opredelile za kombinacije zanimljivih dizajnerski formi i na taj način odale omaž velikom dizajneru, koji je prevashodno po tome bio poznat. 

Na sledećoj strani pogledajte kako su izgledale Cindy Crawford i Kaia Gerber. 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin