Kaia Gerber (16) je proteklu godinu uspela da obeleži skoro sve revije luksuznih modnih kuća i da bude angažovana na nekoliko uspešnih modnih projekata. Da je njen uspeh uzleteo munjevitom brzinom svedoči i jučerašnja vest kada smo saznali da će nova muza modeling sveta sarađivati na jednoj kolekciji sa dizajnerom Karlom Lagerfeldom. 

Kolekcija će biti namenjena mlađoj populaciji, a vest je posebno obradovala izvršnog direktora brenda Karl Lagerfeld, Piera Paola Righia: "Kada nam je Karl prvi put rekao njegovu ideju za saradnju sa Kaiom, svi smo bili jako uzbuđeni zbog neverovatnoh potencijala i inovativnosti koje će njih dvoje da donesu. Intezivno smo radili sa Kaiom u Los Anđelesu, kao i našem studiju u Parizu. Bilo je uzbodljivo da vidimo njenu viziju, strast i posvećenost i sigurni smo da će kolekcija inspirisati mnoge mlade žene." 

Ova kolekcija obuhvata odeću, obuću i aksesaoare i spoj je pariskog šika i modnog stila zapadne američke obale koju će doneti ćerka proslavljene lepotice Cindy Crawford. 

Garderobu i aksesaore ćemo moći da vidimo početkom jeseni u Los Anđelesu, Parizu, kao i Njujorku i iako ova saradnja podseća na saradnju renomiranog dizajnera Tommy Hilfigera i mlade, uspešne manekenke Gigi Hadid, ipak sa nestrpljenjem čekamo da vidimo šta će ponuditi ovaj moćni modni duo. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/