Ćerka slavne Cindy pokorila je modeling svet prošle godine. Od tada, modni urednici i stilisti stoje u redu da rade sa naslednicom čuvene manekenke iako Kaia ima samo 16 godina! 

Dvojnica Cindy Crawford koja je ponela najjače revije na prošlosezonskom Fashion Weeku, u novu 2018., uplovila je sa dve moćne naslovnice! U pitnju su dve februarske naslovnice, jedna za francusko izdanje Vogue, a druga za LOVE magazin.

Za francusku naslovnicu Kaia je pozirala poznatom fotografu Davidu Simsu odevena u volumiziran top u boji fuksije, mini suknju i atraktivne čizme s perjem s potpisom kuće Saint Laurent čiju je reviju nosila na PFW.

Unutar magazina koji izlazi 26. januara nalazi se i veliki editorijal u kojem Kaia nosi ključne komade iz novih kolekcija dizajnerskih kuća. Pored ove naslovnice Kaia krasi i novo izdanje LOVE magazina za koje je pozirala Mertu & Marcusu u stilu velikog supermodela 80-ih Gije Carangi.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/