Kada biste imali priliku da upotpunite svoju garderobu odevnim komadima najpoznatijih svetskih modnih kuća, koju biste izabrali? Dior, Chanel ili Muglera? A možda pre Stellu i Chloe? Teško je odlučiti jer sigurni smo da niste fan samo jedne kuće, niti da samo jedna ima senzibilitet koji vama odgovara.

Sa ciljem da se zabavite tik pred praznike, odlučili smo da napravimo selekciju modnih kuća prema horoskopskim znacima, jer astro i ovde može da se premeni. 

Astro "nebo" nam predlaže koje dizajnere bi naš horoskopski znak najbolje poneo, tako da nas ne iznenađuje što Vodolijama odgovara posebnost Fendi dizajna ili što bi Škorpije sa zadovoljstvom nosile kreacije italijanskog dua - Dolce & Gabbana. 

Upamtite, smisao ovakvog horoskopa je da se zabavite, iako smo sigurni da ćete u nešto i poverovati: 

Ovan: VERSACE

Odvažne kreacije italijanske modne kuće prava su savremena kombinacija senzualnosti, umetnosti i rock 'n' rolla. Baš kao i Ovnovi, dizajn Versace komada u sebi nosi dozu bunta, snagu, ali spontanost.

Bik: LOUIS VUITTON

Bikovi cene udobnost i klasiku. Upravo je zato modna kuća Louis Vuitton stvorena za njih - jednostavna odeća, ali elegantna i žene u njima izgledaju veoma moćno.

Blizanci: GIORGIO ARMANI

Neutralni komadi u kombinaciji s luksuzom. Tako glasi modna filozofija Blizanaca, potpuno u skladu s ovim znaka i dizajnom modne kuće Armani. Njihove kolekcije prepune su klasičnih ready-to-wear komada napravljenih od luksuznih i upečatljivih materijala.

Rak: GIVENCHY

Rakovi su oličenje sofisticiranosti, pa im sjajno pristaju kreacije modne kuće Givenchy koje odišu aristokratskom elegancijom. Diskretna odvažnost u kombinaciji s klasičnim krojevima proveren su recept za uspeh francuskog brenda idealnog za sve pripadnice ovog znaka.

Lav: VALENTINO

Lavu ne smeta velika količina pažnje, a nju sigurno dobijaju u Valentinovoj haljini legendarne crvene boje koja tako dobro stoji ovom vatrenom, samopouzdanom i razigranom znaku.

Devica: TOM FORD

Device se uvek ističu po svojoj nenametljivosti. Takve su i kreacije modne kuće Tom Ford, pune prigušene nenametljive senzualnosti zbog koje uspevaju da dođu u prvi plan čak i pored "golih" haljina.

Na sledećoj strani pročitajte koje modne kuće su stvorene za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju, Ribu. 

PageBreak

Vaga: SAINT LAURENT

Vage voli klasičnu odeću s dodatkom odvažnosti. Zato im sjajno pristaju kreacije iz kolekcija modne kuće Saint Laurent prepune klasičnih ženskih komada s neočekivanim materijalima i teksturama.

Škorpija: DOLCE AND GABBANA

Škorpije odlikuje strastvena ličnost pa ne čudi to što su za njih stvoreni odevni komadi modne kuće Dolce & Gabbana. Njihove kreacije ženstvenih krojeva protkane su strašću.

Strelac: GUCCI

Strelci su zaljubljeni u šarenilo i nema tih boja koje ne znaju da iskombinuju. Zato teško odolevaju kreacijama modne kuće Gucci - veselost, optimizam i entuzijazam odlikuju pripadnice ovog znaka, ali i Gucci komade.

Jarac: GUCCI

Modna kuća Chanel sinonim je za sofisticiranost i eleganciju koja sjajno pristaje vrednim Jarčevima. Oni bi u svom ormaru sigurno rado videli neki klasičan Chanelov kostim ili malu crnu haljinu stvorenu za sve prigode.

Vodolija: FENDI

Samopouzdane pripadnica znaka obući će ono što se niko drugi se ne bi usudio, pa su jedinstvene i pomalo ekscentrične kreacije modne kuće Fendi su stvorene za njih.

Riba: CHRISTIAN DIOR

Nežne i emotivne ribe svoju jedinstvenost najbolje će izraziti romantičnim i ženstvenim kreacijama modne kuće Christian Dior koje će ih vizualno pretvoriti u sanjive boginje.

Izvor: Zadovoljna

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/