Pre par dana poznata manekenka i model, predstavila je svoju prvu liniju odeće. Kolege iz američkog Ella koje su imale priliku uživo da vide kolekciju, zaključili su kako su njeni modeli "najvreliji" komadi jeseni!

Mi se donekle moramo složiti, ne samo iz razloga što njihovom sudu verujemo, već i pri pogledu na fotografije modela sa predstavljanja kolekcije.

Chrissy je igrala na sigurno, te je svoje modne ideje realizovala u saradnji za poznatim losaneđeleskim brendom Revolve.

Većina modela ističe se mekim i udobnim materijalima, ali i seksi vajbom.

Tu su uski bodiji s dubokim dekolteima, koji mogu da se nose umesto top majice. Zatim fantastični crni kompleti: pantalone zvonastih nogavica u spoju sa kropovanim topovima, dok je materijal dezeniran i obogaćen likrom, što mu daje sjaj.

Čitavu kolekciju zaokružuju komadi poput jaknice sa bogatim vunenim resama i fanastičnim čizmicama od velura, kako onim kratkim na štiklu, tako i onim izuzetno dubokim.

Svi modeli se naravno savršeno uklapaju u stajling koji Chrissy privatno preferira, te ukoliko vam se njen stil dopada, sigurni smo da će vam se dopasti i kolekcija koja će se uskoro naći u slobodnoj prodaji putem on-line portala.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/