16-godišnja ćerka supermodela Cindy Carwford i biznismena Randy Gerbera uspela je da zaseni sve ostale modele na FW koji je juče završen u Parizu revijama Louis Vuittona i Miu Miu.

Iako pripadamo onoj grupi ljudi koja smatra da bi devojke do 20 godina mogle samo da uče o poziranju i modelingu, a tek sa 21 pojave se na pistama, Kaia je još pre dve godine potpisala ugovor za IMG Models, jednu od top 3 modeling agencije na svetu.

Na Fashion Week debi morala je da čeka ali čim je napunila sweet 16 (3. septembra) mini Cindy je dobila priliku na koju većina modela čeka ceo život.

Njujorški debi je imala na reviji Calvina Kleina, zatim smo je videli na Alexander Wangu gde je otvorila reviju da bi na NYFW zatvorila Marc Jacobs show.

Calvin Klein

U Londonu je ekskluzivno prošetala na Burberry reviji dok je poseban momenat imala na Versace reviji kada je pistu "podelila" sa majkom koja je u društvu Naomi Campbell, Carle Bruni, Claudije Schiffer i Helene Christensen na kraju showa celom MFW dala momenat za pamćenje, u čast Gianni Versacea, dizajnera koji je utkao put čuvenoj postavi supermodela. 

Versace

Burberry

Vrlo upečatljiva izdanja nova zvezda modelinga je imala na milanskim revijama Fendija i Moschina.

Moschino

foto: Profimedia

Ta izdanja preplavila su društvene mreže koje su se uslijale od slika Cindyne naslednice koja je pistom hodala toliko samouvereno i nonšalantno, kao da iza sebe ima dugogodišnji modeling staž. Očito je u njenom slučaju osećaj za poziranje i potpunu dominaciju prenesen genetski.  

Poslednji ali nikako manje bitan Paris Fashion Week takođe nije prošao bez Kaije. Mladu manekenku od koje najviše strepi Kendall Jenner smo videli na Saint Laurentu, tik ispred Ajfelove kule. 

Saint Laurent i Valentino

Ako je neko i posumnjamo u njenu moć, Chanel revija je uklonila bilo kakvu nedoumicu. Kaia je krunisana u totalnu zvezdu ovosezonskog FW izdanja u momentu kada je otvorila reviju francuske kuće u Grand Palaisu briljirajući u kostimu inspirisanom 80-im godinama, dodatno stilizovana u providne pvd čizme i šešir. 

Chanel

Pogledajte na sledećoj stranici ostala pojavljivanja mlade manekenke:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/